Sunday, February 20, 2011

taik

pagi pagi aku start dgn taik =.=
aku ada kucing. nama dia Ciwak *tk payah pelik dgn nama dia
dia ada pasir sendiri, tempat utk berak n kencing.
tapi dia ni ada syndrom pelik. dia mcm paranoid sikit. penakut semacam.
kalau dia tgh berak, jgn laa siapa2 kacau. or mcm terkejutkan dia, confirm dia akan terus lari wlpn taik dia still tk habis keluaa. gila betul.

aku bangun pagi tadi, aku dok termenung jap. takda air liur basi. golek golek jap.
malas laa nak mandi lagi. lepak tgk tv. on tv, carik cerita best. takda. nak online laahh.
tiba tiba, encik Syed Omar, ayah aku marah. tk pasal pasal aku kena marah =.=
Ciwak dah seret taik dia kat lantai, *korang cuba bayangkan korang berak tk habis keluar, pastu korang seret taik korang kat lantai. mcm tu laa. penyek. cuma taik ciwak kecik laa. taik korang besar. haha perlu ke aku mention pasal size ni?

Ciwak yg seret taik, aku yg kena marah.
cuba kalau aku yg seret, ciwak mesti tk kena marah punya =.=

moral of the story, train kucing korang berak kat jamban. flush sekali.

9 comments:

Aretea said...

tue lah. orang ckp jangan bela kucing. degil ! aceciwak !!!

Sharifah Nur Aina said...

haha :D
ciwak ni haa yg pelik sikit =.=
bkn semua kucing mcm ni, *still backup warga kucing, haha

Aretea said...

aku tk psti tol kau back up ciwakk

mizzbutterfly said...

ala...hahaha kan da kena marah...cikwak degil yerk...

Yanaa said...

Mungkin ciwak seekor yg berseni kott? Siapa tahu =D

Dahlan said...

Ish3, kesian ko. Psl kucing pown kena marah. Well, ko x training die guna toilet tu lah psl. Anyway, lawak jugak citer nih. :)

Blog itu duniaku said...

kucing i memang berak dlm toilet pun..

Sharifah Nur Aina said...

haha :D
yanaa, maybe ciwak nak buat grafiti kat lantai kan?
dahlan, tu lahh, tk train dia awal2. ingatkan okay je laa dia berak kat pasir.
amirul firdaus, haha okayy. kucing u tk kreatif mcm kucing i. HAHA

aYiEn said...

amat unik nama kucing kamo...haha
ciwak nk latih ko bersihkan rumah tu...