Tuesday, February 1, 2011

jerawat

haha every month, jerawat mesti datang punya. tkpaa. tkpaa. Selamat Datang :)
balik cepat ehh?

31st january,
okay harini aku habiskan hari dgn tgk tv, kerjaa, tgk tv.
haha.

Senario XX, aku tgk sampai habis tadii :) banggaa.
then, Bring It On. Cheerleader! *biasalaa cerita, happy ending. dalam cheer competition, mesti menang punyaa
kerjaa. pelik akuu dgn setengah org yang agak B****
dapat gaji tiap bln, tapi byk berCAKAP, BORAK je lebih wei. boyfriend & lelakiii, topic yg SELALU.
then nak tegurr org pulak. peribahasa = bagai ketam mengajar anak berjalan *muka penuh sastera ni
lantakk kau =.=
bajet dia sorang je kerja banyak.

Snails asyik terkejutkan aku, time aku sangat concentrate buat kerja, time tuu laa dia muncul dari belakang tiba2, n setiap kali tu laa, aku akan jerit kuat , MAAAAKKKK!
terkejut weiii =.=
n setiap kali tu, dia gelak banggaa.
aku dah warn dia, 'wei, next time kau nak terkejutkan aku, bgth aku duluu. nanti aku buat2 laa terkejut'

okayy, skrg dah February.
cepat betul masa kan? *muka makcik2 cakap
haha. i wanna be a better person everydayyy :)

*aku seorang yg sgt cepat rasa bersalahh =.=

lately aku ada simptom Malas Online, apakahh?

4 comments:

MAI said...

Sherry, bawak bawak bersabar. P eh? Aku dah lama tak kot. 3 bulan, last before SPM tu.

Mls online tu normal dah. sebab dah bosan online.

Sekamar Rindu said...

salam..

jerwat..memang menjadi masalah..jumpalah doktor..

Dahlan said...

Pimples? My mum always tries to check my face if I have any.

Org borak lebih? Biasa lah tuwh, they will always say this :
"Ah, Ak kesah ape! Gaji tetap masok."

Yup, its just a month away from the SPM results. (Cuak dowh!)

Sharifah Nur Aina said...

dahlan, im sooo agree with u :)
makan gaji buta betul diorang -.-
haha, SPM, cuak GILA. so many rumors abt the DATE. end of February, end of March, blaa.. bla..

SR, haha, tkpa. jerawat nii mmg dtg n balik setiap bulan

Mai, kau tk jumpa doctor?