Wednesday, February 23, 2011

kena jawab?

aku tgh pakai uniform kerja. tudung masuk dalam baju. siap dgn badge Parkson. Sharifah Nur Aina. brand : Jeep.
then aku terserempak dgn sorang promoter. lelaki. kawan sekolah rendah aku.
time tu kat area surau Parkson.
dia tanya, " ehh kau kerja sini ke?"

erkk. aku kena jawab.. eh? =.=


topic yg SEMUA org ckp skrg ni, date result.
dialog aku dgr saban harii,
weh ayah kawan aku bgth date nii, ayh kawan aku tu org KPM.
weh mak kawan aku tu penanda kertas. date ni dia yg ckp
weh, mak dia tu pengetua sekolah, mesti betul punya date ni
weh, ayah dia tu timbalan menteri.

HAHA =.=

7 comments:

mizzbutterfly said...

nnty update result kat sini tau..tak sabr nk share result na...

MAI said...

betul betul. tension bila nak tau result sebenar punya tarikh.

Sharifah Nur Aina said...

haha update result kat sini? hoho takut =.=

tulaa, kalau last year 11/3 kan? huuuu~ nak dekat dah laa

Athirah said...

sherry, ambil result pakai baju kurung ? :)

tna :) said...

haha, ak ske part last,
bt0l!! rmai yg ckp cmtu,mak die keje sini la sne la.
haih, tp tarikh sbnr still tk taw.
ak takot result!!

IzyanLiyana said...

tu la psl.
mcm2 la. cikgu ckap ni.
radio ckp tuu.
ble sbnr nye nak kuar nie?
duduk pon dah tak senang skrg.
aiyoo

Sharifah Nur Aina said...

tulaa, semua org nak come out dgn date masing2. *HAHA marah nii =.=

cik athirah, aku pakai baju kurung :)