Monday, May 2, 2011

PUNCHCARD

HAHA. harini 1st May. aku kerja mcm biasa, kena Full. 10am - 10pm. customer ramai harini. public holiday. 

okay, aku bebel dah -__-

aku marah tadi. marah GILA. perkataan Bodoh, Bangang, keluaa byk kali dari mulut aku. Sebabnya, aku benci orang yg pentingkan diri sendiri, selfish tahap nak kena lenyek dgn lori. 

Hiperbola.

hari yg aku kerja 7jam, dia kira 4 jam. hari aku kerja 10jam, dia kira 8 jam. fuhh siapa tk marah? 
jadi berapa sen gaji aku huh?

moral of the story, RESPECT org lain :) jgn selfish. punchcard SENDIRI kira betul pulak. punchcard ORANG LAIN, buat mcmtu -__-

suka hati je kau nak gula - gulakan budak lepas SPM. 



10 comments:

Syed Adib said...

apsal susah nk fhm ayt2 ni?? pening bace..ha2

Amirul firdaus said...

macam mana boleh jadi macam tu pulak?? kesiannya.. memang tak patut langsung..

Sharifah Nur Aina said...

nas ahmad, kan kan? tk patut lgsg.

syed adib, tk phm apa?
atokk -__-

Syed Adib said...

ok.. da paham..
apsal cmtu plak??
komplen a kt manager

aYiEn said...

hAh!
kejamnya dia!!
penat je keje...
itu je dia bagi...
kuang asam betul...
!!>___<!!

aiman? said...

Tragis-tragis...
Saya bersimpati terhadap nasib cik adik...

=P

Sharifah Nur Aina said...

manager dah tahu dah perangai dia -_-

NaZrI said...

sape doe ?
haha

atiqah jainal said...

kan ko rekod sumernye? gtaw jek supervisor tros.. x ptot bagi mke...
(menghasut) XP

Sharifah Nur Aina said...

haha dah hantar dah punchcard kat supervisor smlm :)

nazri mak joyah.