Thursday, May 5, 2011

Merah Biru

post kali ni mmg sgt khas utk pembebelan secara vigorous. Dikala, Zulhuzaimy berlakon dgn sgt cool, macho bergaya kat astro Prima. aku tgh online Facebook. and menaip, cuba membebel.


okay, apa kena mengena?
-____-

harini hari Khamis. 5 May 2011. esok pulak Jumaat, 6 May. erk TAK TAK. bukan aku saja nak main2 bgth hari and date secara tak tentu arah. Jumaat, 6 May. hari tahu result UPU.

HONESTLY, aku rasa nervous sikit. tak banyak. sbb.. aku dah dpt matriks. frm the beginning, plan aku mmg nak masuk matriks. dah dah, tk pyh nak risau, aku mmg dah dgr BANYAAAKK cerita bout matriks. TONNES of 'wehh kenapa kau nak masuk matriks?'

' kau kena struggle weh duduk matriks. aku tak sanggup. takut terkandas tgh jalan.
matriks risky la weh. once kau tk okay, kena buang. matriks tu ulang SPM la weh. '
banyak lagi -__-

tak tak, aku tak marah laa! aku seriously appreciate it sbb org2 ni concern. tapi.. aku  rasa at the end of the day, kat mana pun kita, USAHA and DOA yg paling penting. and and RESTU frm our parents. kan kan? 

kalau tk usaha, tk doa, tkda restu, dapat apa? -__-

okay, enough bout matriks. GOODLUCK utk semua yg tgh tunggu result upu :) HOPEFULLY semua dpt yg THE BEST. aminn :)

huhu 1st choice aku, asasi ekonomi kat UIA. tah dpt ke tak :)

kenapa tajuk post ni, MERAH BIRU?
aku beli shawl merah and biru harini. adoyy ketagihan shawl yg MELAMPAU aku ni. 
harini aku jalanjalan dgn Atiqah Jainal and Afiqah Azhar. hoho. jalan dgn diorang nii, kena bawak duit banyak. haha. semua benda yg aku tgk, aku nak beli. teringat one of the chapter dlm Kemahiran Hidup, 

kemahuan ke kehendak? HAHA <---- maksud sama je?

Keperluan ke Kehendak. haa baru betul. aku rasa aku boros. *bahaya -.-






4 comments:

Amirul firdaus said...

amin.. harap-harap dptlh apa yg kita semua minta..

mizzbutterfly said...

keperluan dan kehendak...bahasa ekonomi sgt...ehheheheh...

Sharifah Nur Aina said...

aminn :)

hoho kakwani, dah ambik mood ni

Syed Adib said...

gudluck la...gambate!!