Saturday, May 14, 2011

Parkson

perghh semangat Parkson betul ni. haha. esok, Ahad, 15May. last day aku as a promoter kat Parkson. *bajet sedih -__-


so, hampir 5 bulan aku dah kerja situ. mcm mcm la experience baru :)
and plg penting, kawan baru pun ramai! *muka excited. <-- bajet cute.


happy, annoying, sedih, nangis, marah, blurr. mcm2 laa aku rasa. *percaya tak, aku pernah ngs dlm fitting room sorang2 sbb kena marah. HAHAH. *TOLONG abaikan. 


customer mcm2 spesies jgn ckp laa. mmg BANYAK jenis. gatal, byk songeh, bajet bagus, tak tahu BM & BI, nyanyuk sikit, blur, peramah semacam, pandang semacam -__-


so, utk semua kwn2 promoter, BEST weh kwn dgn korang. boleh kata hari2 aku GELAK mcm org gila. hopefully korang semua akan always happy and berjaya dlm everything yg korang buat. CAYALAHH! thanx sbb selalu dgr aku membebel, dgr problem2 aku yg tah apaaapa, rehat dgn aku, makan maruku sama2. dgr briefing yg SAMA. makan kat belakang GIANT (sampai skrg aku tk tahu nama kedai tu apa), Dhurbar, Suraya, Ali Corner, mcD, kopitiam. haha <-- semangat betul list tempat2 makan.


*aku dah siap packing baju2 kurung. MATRIX LIFE, im coming :D


ehh chop chop! lupa nak cakap, congratsss utk kawan2 aku yg dpt JPA. tk kisah laa dlm or luar, korang TETAP hebat. bersyukur :)
kalau tknak, bg aku! HAHA.
Sarah Rahim and Luqman Hakim yg dpt jepun. aku nak dorayaki?
Aman Syida, US kan? goodluck babe!
atiqah, aisyah, goodluck! :)
setakat ni, ni je la yg aku tahu. bangga dgn korang.

4 comments:

Dahlan said...

All the best Sherry! Haha, eh jgn2 manager Parkson ko baca post nih. Nnti dia sepak muka ko :P Ade part kena censor!

Wah, dah siap packing ye Joyah? Cool, I'm looking for the list of things need for college.

So, let's look forward for a better future ok?

Smile always Sherry :)

mizzbutterfly said...

tetibe ade rase sedih plak bace entry ni...na masuk matrik 23 kan..???kan..??? hope dpt jumpa na before na fllyyy to PERLISIAAN....:) ceh..ayat mcm jauh berbatu batu je umah...

mahfuzah atan said...

wah. baru 4 hari tak jumpa, aku dah rindu cara kau pggl nama akuu setiap kali sebelum masuk bilik receiving.
PUJAH PUJAH ~
:DD btw, aisyah masuk mana nanti ?

Sharifah Nur Aina said...

YEAH DAHLAN, better future :D goodluck in college life.

kakwani, a'ah 23may ni register. pergi perlis 22. hehe tulaa, boleh je kita jumpa selalu.

PUJAH PUJAH, aisyah UM :)