Friday, May 6, 2011

Decision

yeah aku dah check UPU. ASASI EKONOMI & SAINS PENGURUSAN. UIA. ALHAMDULILLAH :)


and and aku dah decide. aku pergi Matriks.




Kot.

haha apa nii. aku admit, tadi aku agak mcm berbelah bahagi, sbb UIA mcm best jugak. dekat pun dekat. tapi, setelah ditentang habis - habisan oleh family. haha. entah kenapa, family aku sgt nak aku masuk matriks. bila mak aku dah kata ayat ni,

'na.. dgr cakap umi'

haha maknanya mmg tak boleh dah kata benda lain. haha. lagipun, selalunya kptsn mak aku tepat. hoho. Puan Sharifah Rosyah ada superpower :p

sbb waktu form 4 dulu, aku mmg haaammmmpiir GILA nak drop accounts. kononnya nak concentrate more on science subjects. mak aku membangkang secara bertubi - tubi. aku pun ambik laa accounts. *confession : aku selalu ponteng cls accounts sbb aku rasa tk suka and tak phm cikgu ajar. konon2 nak memberontak laa. tah apa - apa.

at last, waktu form 5, accounts jugak laa yg aku suka. matriks pun aku ambik akaun. upu pun apply asasi ekonomi. bayangkan laa kalau aku drop jugak accounts waktu form 4, aku akan stuck dalam PHYSICS, CHEMISTRY and BIOLOGY -________________-

see.. dah kata dah. mak aku ada superpower. predict future. <---- aku baru tgk Harry Potter tadi, tu yg mood magic still ada ni.

so, KMP, here i come! *kolej matrikulasi perlis

5 comments:

mizzbutterfly said...

go cik pah go cik pah...
na..if na masuk KMP..welcome to the club...hidp accountttttttttttt :)

aYiEn said...

congrates la cik sherry....
kata mak mmg slalu x bole nk x diikut....
mulut dorang masin banyak...
hohoho

at.mohdikhsan said...

hehee.
sherry, yup kau betol.
mak memang ada super duper power la dlm making a decison.
good luck sherry !

biela193 said...

go go KMP's girl!
gudluck sherry (:

tna :) said...

congtrz sherry!!
insyallah ap yg mak kau suroh tu the best for u!

moms do have their super power,
yeah!

gd lck di peghlih na:)