Thursday, April 28, 2011

JODOH

hahahahaha *aku tk gelak pun ni. 
guess what? kptsn matriks dah kelua dah. HAHA. aku dpt program setahun kat..



PERLIS

yeah, jodoh aku dengan utara GILA GAGAH PERKASA. lps mrsm Langkawi, matriks Perlis pulak.
lps ni, mayb Kedah, Penang?

haha waktu isi borang dulu, kat tempat 3 pilihan tu, aku letak, Selangor, Melaka and N9. aku still curious, apa function sebenar ruang 3 pilihan tu? haha. penuhkan borang kot.

huhu takpa takpa. apaapa pun, ALHAMDULILLAH. sbb kali ni tkda dah 'maaf, permohonan anda tidak berjaya'
and and, cuba teka aku baru lps buat apa, aku baru lps google gambar2 matriks Perlis! *muka excited melampau. act, ni gambar dari blog org, tuan punya blog, thank youu!




yg part rak kasut, bilik, mcm tkda jauh beza sgt dgn Langkawi. okaylaa :)


katil, alaa. kat langkawi, setingkat je semua. aku tk berapa suka 2 tingkat. haishh. gayat takpatakpa, aku nak dtg AWAL. mana tahu boleh chop katil. 
*kanak - kanak*


meja study sama je mcm langkawi. aku tk pernah guna pun meja study. haha. selalu study ats katil, senang tidorrr :p

hoho apaapa pun, aku nak tgk dulu upu nanti aku dpt apa. haha mayb kedah and penang pulak. for those yg tk dapat, takpaa, UPU ada lagi :) dnt worry. Rezeki kita ada punya.

ALHAMDULILLAH :)

btw, aku dpt sama dgn Atie. 'kucing' kat Langkawi.


14 comments:

mizzbutterfly said...

na......jauh gillee....kenapa blh jadi mcm tuh...pelik gile...

tna :) said...

sherry, perlis bst 4 account kn?
good luck weyh, 4 upu pn,
ak bole bygkn cr ko ckp bile bc post ni :)

Sharifah Nur Aina said...

kakwani, haha tk tahu lah mcm mana boleh dp kat perlis. pergi je lah.

TNA, a'ah org kata the best fr account. huhu. tk kisahla mana pun, sama je. huhu.
kau bygkan cara aku ckp? haha

aiman? said...

Tahniah2...!
Ha,
Hangpa pi jauh2...!

>.>

hanisa sabrina said...

fufufu . kau nak ambik matriks ke ?

aneen qiha said...

SHERRY MERRY
tanhiah la naaaaa
jgn lupa p kangaq, ade THE STORE
singgah mai kat kedai NELSON
makan puas2 naaaa

p/s:tu kdai atok aq:)

IzyanLiyana said...

TAHNIAHHH SHERRRY. :)
tak pa la, utara. :))
dah pndai ckp utara dah, 2 tahun dah dok sne. lps ni mkih hebat la.
jodoh kawin ngan utare jgak mcm mne? heheh

IzyanLiyana said...

sherrry.
TAHNIAHHH Naaa.
lepas ni hebat gler la speaking utare.
tah2 jodoh pon utare? heheh

Sharifah Nur Aina said...

aiman, tq wehh :D mai la perlihh.

nina the dentist, buat masa ni, aku rasa aku akan ambik matriks :)

aneen, wahh. Nelson. aku akan jadi regular customer punya. hoho

izyan, haha. tu lahh. lepaih ni ceq kawin dgn org utagha kot. haha

Yureika said...

sherry aku pon dpt matrix perlis !!!! jom sme2 runtuhkan matrix tuh ~

Yureika said...

wah ! sherry aku pon dpt perlis gak ! mari kita sme2 runtuhkan matrix tuh ~

atiqah jainal said...

haha... mana2 blaja pown same kan... jaoh perjalanan, luas pemandangan...

Sharifah Nur Aina said...

haha aqilahIM, kau dpt perlis jugak? wahh :D

atiqah, kau pergi matriks ke?

biela193 said...

haha. actually tu still ok:)
sebab biela jodoh mmg kat kedah kot!
ahaha,. dpt kat kedah lagi~