Tuesday, May 10, 2011

Listing

aku tgh buat list, things to buy. things to bring. 23may ni register :)


*muka semangat

lately, biasala, topic yg selalu org ckp, 'kau dpt mana', bila aku kata aku dpt matriks and UIA. and bila aku kata aku pilih matriks, response org, mesti mcm terkejut. and mesti mcm akan kata 'wehh pilihla UIA.'

erk.. kenapa?

im still hoping that i've made the best decision. 

*im glad to know u. LALALA..

7 comments:

aneen qiha said...

peduli hape org react!! *haha emo =.='
nway, gudluck di sana SHERRY MERRY
:)
best wishes from me....and ABU :)

mizzbutterfly said...

as long as...na pandai bwk diri..nk tau ape kena buat...cmpk celah mane pun na blh suksess....:)insyaALLAH...

Mekar Zulkefli said...

wowwow one in a million decision since yang kau dpt kt uia bukan diploma , tapi asasi . ala kat mana2 pun kalau nak belajar , dapat jugak kan ? *ayat common . goodluck weyy :D

fatinabila said...

mana2 pun boleh kalau nk berjaya tuh..btol tk? heheehh

atiqah jainal said...

asalkan ko bahagia dey...

and you are syazwani said...

ainaaaaaa ! whatever it is , I pray the best will come to youuu .. good luck bebehhh :)

khairulhafizi said...

weyh! Apsal ko x plih UIA?! Hahaha. Jk. H0pe dpt idup la ko kt kmp..haha!
Slmt maju jaya! :)