Thursday, May 19, 2011

entering new phase

okay, ANNOUNCING THE ARRIVAL OF MATRIX PHASE IN MY LIFE. haha MEMANG tipu if aku kata aku cool je and tk rasa apaapa lgsg dgn fact aku akan start berMATRIX dalam erkk.. EMPAT hari lg?


haha act, aku seorang PEMIKIR yg tegar kot. MACAM MACAM aku pikir. mcm mana environment kat sana? kawankawan nanti okay tk? aku akan tidor dlm cls tk? toilet okay tk? makan pulak? ada case mencurik tak nanti? senang tk nak tidor? aku risau tk dpt cope dgn surrounding. study pulak susah tak? <--- pergh. gedik budak ni


okay DAHH. nak list semua benda REMEH aku pikir, sampai aku dah anak 2 pun tak habis lg rasanya -__-

so, aku dah decide,

JUST GO WITH THE FLOW BEBEH (^_^)

no need to think too much. think positive in all situation. and always REMEMBER what is your MAIN PURPOSE there. TO BE THE BEST kan?

so, mari belajar dgn penuh SEMANGAT!
HAIYAKKK!

"But it is possible that you dislike a thing which is good for you, and that you love a thing which is bad for you. But Allah knows, and you know not."

“Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui."

AL BAQARAH : 216

HE always know what is THE BEST for us :)







6 comments:

the*WAY* i*LEAD*my*LIFE said...

yup!! b positive... :)

"SYU" said...

hehehehe...(=..hehe

at.mohdikhsan said...

sherry, good luck!
insyaAllah, u'll survive there.

mahfuzah atan said...

wooh GO AINA! GO AINA!

aYiEn said...

wahaa~~
gud luck sherry...
u can life in peace there!!!

mizzbutterfly said...

before na perg perlis...na jumpa kiter jap..nk bg sumthing tau...:)