Thursday, April 21, 2011

peace!

aku berdiri, *promoter -___- 
time tu aku rasa boring gila, rasa mcm nak letak pisau kat leher semua org yg jalan, paksa beli baju Jeep. 
then, aku pun tegur gadis India kecilmolek part time Durban. borak punya borak, aku sampai dah tahu yg nama bf dia Morgan and dia pernah ada affair dgn pekerja Giant bernama.. errr.. aku susah nak sebut nama dia, ada dengung yg pelik. *see, aku dah kata, aku nii Makcik Joyah.


tah bila crewmelodi nak call aku =.=

dia siap tunjuk gambar Morgan kat aku. haha. mcm Rajinikanth! *siapa tgk cerita tamil, tahula rajinikanth ni siapa. dia cerita dia pernah gaduh dgn morgan seminggu. haha perlu ke aku cerita kat sini?

tgh syok kitorang borak, uncle guard parkson, Cina, datang. bagi soalan maths kat kitorang. haha. then siap ugut, kalau nak jawapan, belanja 100plus setin. tanpa tunggu sesaat pun, aku terus kata, sy TAKNAK JAWAPAN la uncle. 

aiyaaa, lu manyak kedekut. 
dahh, aku pulak kenaa kedekut.

bebel jugak aku ni, act, aku nak kata, Malaysia sgt best :)
berbilang bangsa, berbagai kaum. haha *berjiwa patriotik.
see, kan seronok amandamai mcm nii. tk payah gaduhh. boleh tgk gambar morgan and dpt soalan maths ;p

6 comments:

Miezah Ghani said...

seronoknyaaa ! mesti best kan kerja . heee :)

hanisa sabrina said...

bahahahaha . kepochi betul . nanti aku suruh melodi call kau ><

bak sini ah tepek gambar morgan kat blog ,aku nak ngurat

aneen qiha said...

hahahahahahahahahaaha...*infinity
XD sherry merry~
nk gak tgk morgan n soalan maths :)
permai sungguh bumi malaysia ni :)

Sharifah Nur Aina said...

haha miezah ghani, a'ah. mmg best pun kerja. sbb everyday dpt belaja benda baru. bout Parkson, customer, life org lain :)

haha Nina oiii :) kang gadoh pulak kau dgn gf dia kang. berebut ABE MORGAN.

kan Aneen kan, bertuah kan kita dpt hidup mcmnii? *still mood patriotik nii. hoho

MAI said...

haha. aku rasa aku faham apa maksud kau. :)

Sharifah Nur Aina said...

maksud apa mai? :)