Tuesday, April 26, 2011

books

hoho harini aku pergi bookfair. PWTC. okaylaa, as usual, ramai org laa kan. aku beli 3 buku. *muka excited. 


tak, aku tk beli buku Physics atas ni -__-
buoyancy force. archimedes. dah, aku bebel.
kalau dulu pergi bookfair, smgt gila beli buku2 compilation past year question ni. HAHA *gelak bajet dah besar. tadi siap ada org tanya aku, "akak ada anak tk?" KEJADAHH -____-
haa aku beli buku ni. lately aku sgt interested beli buku2 mcmnii :) bestbest!
lg dua, aku beli novel. touch not the cat. still waters. 


result matriks khamis nii. fuhh hopefully dapat. 
dah taknak tengok 'maaf permohonan anda tidak berjaya'

7 comments:

aneen qiha said...

hahahahaaha 'dh ade anak?' =.=
nway... aq X PERNAH pegi book fair weyh~
igt nk g sabtu ni tp cuak r cuz slalu dgr org kata RAMAI gila~
takot nnt silap2 mati kne pijak =.='
yelah~ rakyat malaysia kn SUKA membaca~

nway, bku kat sne murah2 akkk? *curious

:)

Sharifah Nur Aina said...

pergi weekend mmg ramai punya. kenapa tk pergi weekdays weh?

murah jugak. mostly ada discount. tp tkdala sampai 70percent discount dia. huhu

goodluck babe!

Amirul firdaus said...

akan pergi sabtu ni =)
weee, biaq betul tanya macam tu? macam tak pecaya je??
heee~
yeah, samalah taknak tengok phrase tu lagi.. menakutkan..
memang target nak masuk matrix ke??

Sharifah Nur Aina said...

kejam org yg tanya tuu. act, mayb dia nak tanya, 'will u marry me gorgeous?'

haha.

a'ah asasi or matriks :) u?

Dahlan said...

Haha. Nak tergelak guling baca post nih. Wah, Sherry dah kahwin ke?? X sangka ade anak sendiri. Lol.

Eh, yang buku tentang keperibadian Nabi Muhammad S.A.W nampak mcm best jer. Nak pinjam boleh? (sambil buat muka mcm mintak gula-gula)

Till then, Smile always :)

Syed Adib said...

mmg gaye mkcik kot.. kerja keras sgt smpai da berkedut2 haha...

selamat membaca la ye...beli byk2 jgn xbce plak

Sharifah Nur Aina said...

haha dahlan, buku ni seriously best :)

encik adib si atok.