Sunday, April 17, 2011

after 2 days :)

yeah. aku tak dapat apaapa scholarship. mulamula time apply haritu, aku keep on kata, 

'alaa, aku apply je, kalau dpt, dptlah, kalau tk dpt, pun takpa'

haha last2 ambik kau, semua pun tak dapat =.=
grrrr. 2 hari jugak laa ambik masa nak recover. konon2 sedih sgtla. 
dalam process nak recover tu, BANYAK juga laa org yg tanya, 'weii mcm mana? dapat apa2 tak?'

-_____-

haha. takpa takpa. tkda rezeki. rezeki aku kat tempat lain :)
for those yg dapat, goodluck! especially elevators! korang boleh punyaaaa.

*ada tu yg dapat, tp mcm tk bersyukur lgsg. merungut je memanjang =.=

yg bg motivation kat akuu, THANK YOU :)

14 comments:

afiqah azhar said...

woot~ woot~ aku pun x dpt gak! huhu.. sedeyh2.. physic punye pasal!
=..=' kne tggu upu ngn matrik je la nmpknye~

Sharifah Nur Aina said...

hehe betul afiqahhh :)
tunggu upu and matriks je la skrg.
insyaAllah.

aneen qiha said...

sherry, no sad-sad :) rezeki sherry merry always ADA cume blom masenye lagi~ :) hehe
anin pn x dpt so, jz anggap ada yg lebih layak terima scholar tu =.=
ok sherry merry, okok slalu :)

Izril said...

Sherry, sorry lagi sekali :( InsyaAllah, rezeki ada dkt mana-mana.

Sharifah Nur Aina said...
This comment has been removed by the author.
Sharifah Nur Aina said...

hehe okay aneen, thank youu :)

azriza amira sayang :) jgn ckp sorry dah. GOODLUCK tauu

MAI said...

aku pun tak dapat weh. =.= sabar je lah.

Dahlan said...

Oh dear. Well, it's sad you did get the scholarship.

Btw, Sherry, to be honest I damn sad sebab I couldn't do the internship with Al Salam Bank. Bayangkan lah, the internship where I be in the best bank Bahrain. But, like people always say "Everything is already written by Him".

So, I guess there's something better waiting for us. It's just we to be hardworking to make that possible.

Smile always :)

IzyanLiyana said...

sherry, tak mau sedih2. rezeki sherry kat tmpt lain. Allah tahu yg terbaik utk sherry. Keep on praying. :)

hanisa sabrina said...

MARA pun ?

Sharifah Nur Aina said...

ya izi, betul tu. Dia tahu apa terbaik utk hamba2 Dia :) tq izi cunn!

Nina :) a'ah Mara pun tk dpt.

Nina Taufik said...

kita senaseb. xpa. it's a longggg journey. dun give up!

Nina Taufik said...

x pe relax2 <3
jgn give up jgak!!

Sharifah Nur Aina said...

dahlan, yeah, He always know whats good for us :)

betul nina, jgn gv up :)