Friday, December 24, 2010

people -.-

yeah, hal MP4 semalam still x habis,
tadi pagi ada briefing *ala ala rollcall kat maktab
then hal mp4 tu dicakapkan.
kecoh betul.
fineee. i already have bad record.
padahal x affect papepun.
volume 3, pelahan nak mati. n dgr sebelah je.
*sigh
teory aku bout org yg mereport tu,
time zaman sekolah dulu, dia teringin nak jadi prefect tapi x dapat, maybe time interview, dia loserrr.
haha, then skrg baru ada peluang nak jadi org berjawatan sikit,
haha blah la wei.
tahniah wehh kauu.
mesti dia x pernah dgr lagu sepanjang hidup.
*menyampah

then, habis briefing, boss datang.
Miss M.
fulamakkk. gila banyak songeh.
aku lipat seluar yg sama 2, 3 kali.
seluar tu bukan sikit, beratus -.-
takpelah, x kesah, dia yg bayar gaji.
baikkk miss. menurut perintah.
aku kerja 4 jam je. fuuh nasib baik
tadi Secret Receipy, aku x angkat, time tu tgh kerja.
lambat betul call -.-

then balik rumah, tidur.
bangun2. sembang dgn Yop the antm, haha.
tgk movie, John Travolta.
malam makan murtabak maggie.
teringat maktab, PUM.
haha

yeahh. finally,
ada juga yg best harinii,
FT anugerah skrin!
OMG. dia x penah menghampakan.



izzhar the guardian guy, CIKGU ayunii, Fara Ayamas, Atiqah the promoter, Miza si penjual tudung, semua lagi yg dah kerjaa,
goodluck wehh.
skrg baru rasa mcm mana kerja kan? huhu.

btw, to all PMRnian,
yg dapat bagus, congtassssss :)
yg x dapat yg kurang best, eleh, PMR ni rasa for few days je,
once masuk je 2011 nanti, dah takda pape dah. org lupaa dah.
form 4 wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy different dgn lower form okay.
so, forget bout PMR okay.
let bygone be bygone. wahh :p

tengah tgk MR BEAN,
walaupun dah tgk utk ke berapa juta dah,
aku still gelak gilagila, haha






7 comments:

mizzbutterfly said...

FT...superhero...!!! tapi sekejap sgt..

zaeem zaharin said...

tgk en.kacang,,,hak3,,,
bez ke mr.bean??
lwak dye da xleyh nk glak,,:D

Sharifah Nur Aina said...

tu lahh. suppose FT je perform dari awal sampai habis

Anonymous said...

haha...k.sherry...tengs 4 d advce...:))

aidil said...

as-salam :) tq because be one of my followers :) anyway, you blog is awesome :) but, do i know you?? :)

Sharifah Nur Aina said...

hehe tu lah, suppose dah x gelak dah tgk mr bean, tp smlm gelak gila2 pulak *pelik. huhu.

your welcome.

aidil, wslm, no, we didnt knw each other. your welcome :)

doratie said...

cik pah smoga brjaya mnghadapi alam pekerjaan, ahaha