Wednesday, December 22, 2010

I got a job :)

Finally, i got a job.
excited. haha
promoter kat Parkson,
tq Kak Mas, interviewer.

byk juga tadi tempat aku tanya,
Secret Receipy,
ramai dah mintak -.-
ada banyak kertas lain,
tampal kat board,
no phone org2 lain yg mintak kerja.
sempat la tadi tgk cake2 enak.
sedap!
then guardian, dah ada orang,
tanak pekerja dah.
KFC, tanak org jugak.
Kings, sama mcm secret receipy.
Bata, tanak jugak.
a BIG THANX to Nazri, rakan sekolah rendah,
dia dah kerja seminggu as a promoter,
dia laa yg sgt encourage aku n Atiqah,
thanx mann. u helped a lot :)
siap bgth pasal Kak Mas lagi.
go Nazri. dari siang sampai malam dia kerja.
rajin budak ni.
siap tadi pesan lagi, 'weh esok kau dtg awal tau'
hehe. okay okay.

lepas je habis interview tadi,
aku excited,
wah dapat kerja.
aku dah besar.
then rasa vibrate, phone aku,
hoho MAA calling,
mcm tahu2 je aku tgh excited dapat kerja :)
dia bgth 29hb ni,
nak kira mcm celebrate birthday batchmates,
siapa lagi, FAI MADNO VILLA.
birthday diorang 28hb sebenanya,
tp MAA kata mesti diorang nak spend time dgn family, betul jugak :)
aku terus bg jwpn, 'tengok dululaa, aku x tahu aku dpt cuti bila'
wahh, aku bg skima jwpn org yg dah kerja laa.
aku dah besar, haha.
pukul 4pm aku start esok.

tadi jumpa Maya, Nabilah, Miza, Atikah, Ellia, Tyra, Apish.
adoiiiiiiiiiiiiiiiiiii, GILA rindu kot kat korang.
rakan lepak tangga :)
nak mencarut dgn korang.
mencarot - merepek.
bukan mencarut yg biasa tu.
Maya suka kelua statement yg mengghairahkan,
Nabilah dgn sungai dan pancing,
Miza gadis jual tudung,
Atikah si PLKN,
Ellia si motor *kaki x sampai
Tyra si nak kerja cashier,
Apish UMMI

seronok jumpa korang (^_^)
baru tahu term baru dari Yop,
*lesak
baru tahu symptom pelik
*makanan pedas
thx alot to yop!




5 comments:

Anonymous said...

sape call ? ahai

ayuni zafira choi said...

tahniah la kawan. berapa gaji? mesti ramai beli nanti barang yang kau promote.

mAa said...

lol~

Sharifah Nur Aina said...

haha :) thx cikgu tadikaa!

ayien said...

tahniah kawan!!!!
dapat gaji bole belanja!!hee