Tuesday, December 14, 2010

Flying Coaster, GILAA -.-

haha, GILA Fai n MAA,
korang yg encourage kitorang yg sangat innocent ni naik flying coaster kan?

semalam, yeahh!
aku pergi Genting Highland,
plan sehari b4 paper maths,
congrats guys, we made it :)

naik bus 11am.
*tanak cerita apa apa pasal masa.
haha, 1030 jadi 11, biasala tu.
sampaisampai, naik cable car.
seram naik dgn TEA, dia akan menakutkan semua org,

sampaisampai, makan nugget mummy azie,
shazrul SANGAT sukaaaaaaaa :)
then kitorang naik first ride, okayla.
pelik sikit, kitorang je yg beratur without kanakkanak.
haha, its okay, kitorang have fun :p

then, roller coaster.
aku first time naik okay.
selama ni, aku x pernah berani naik roller coaster.
yeahh :))
jerit mcm gilaaa.
then, space shot.
haha, nak mati kot.
x boleh lupa muka madno.
haha.

time beratur nak naik space shot,
tibatiba ada seorang lelaki, range umur 39-45 kot,
tibatiba dia mcm whisper 'MRSM LANGKAWI' sambil pandang kitorang,
haha, serious pelik!
mcm kat dahi kitorang ada label lak,
gila creepyyyy -.-
sampai skrg still x sure dia tahu dari mana.

then. makan, solat.
makan sandwiches mummy azie.  best :)
pastu, buaian.
huhu, bestt :)
jerit jugak.

then, flying coaster.
kusyen busuk.
pun nak mati.
haha, serious menyeramkan.
worst than space shot okay.
jgn percaya FAI
dia kata space shot better.

pastu main air, habis basah.
fana gigil.
tea madno MAA jadi pirates.
then, lari lari pergi entrance,
nak balik. masa sgt limited.
naik cable car.
makan burger azie, kenyang :)
Tea kelua statement, 'abg tu nak usya aku lama lama, sbb tu dia stopkan kita'
haha, bakar tea!

then naik bus, balik.
banyak masa terbuang sbb beratur la.
nxt time kita beli tiket ekspress okay.
x pyh beratur. jimat masa :)

papepun, aku seronok, yeahhh! :D




7 comments:

Anonymous said...

aaawwww...best kot...thnks 2 te'a, fana, sherry, adik, fai, big bro, azie (host), xeno, shazzy, madno, adik n cousin fai, kakak sherry n cousin sherry (if i'm not mistaken)...n parents azie...=)

best sgt...FLYING COASTER the best!!!!

-mAa-

ayuni zafira choi said...

haha.dahsyat la pakcik tu

haziqahkhalid said...

untuk pengetahuan kau,, kawan aku budak balik pulau, nmpk korang.. dia g cuti ngn family dia... dia terus tex aku bila nmpk korang.. heee..

Sharifah Nur Aina said...

MAA, betul best! haha tak. kawan kakak aku. bukan cousin. thx to u too :)

Ayuni, kan? mcm pakcik D14, D15. creepy.
lepas ni HEP terus call rumah, haha.

Sharifah Nur Aina said...

Haziqah, aku rasa mystery solved!
aku rasa pakcik yg ckp MRSM Langkawi tu adalah ayah kpd kwn kau tu. haha *beriya la rasa seram, huhu.
korang 506 bila?

Anonymous said...

haha sherry ak pon rse la
pkck MRSM LANGKAWI tuh bapak membe haziqah tuh kt
ahx ahx ;p
adeq ;p

Anonymous said...

thanx to you too MAA :)