Saturday, January 15, 2011

people change :)

hari ni aku have fun jumpa kawan2 sekolah rendah akuu. haha.
venue : McD Rawang
alif azli, luqman, sabihah, husna, elyani, afiqah, hanisa, aiman, nurul, shafiza, kawan shafiza, nazri, acap, hazwani hani

hoho best deh. mostly diorang ni semua aku jumpa time darjah 6 - form 1 tau. so bayangkan la diorang dah berubah banyak mana.

alif azli, daripada bibir basah dah jadi handsome boy. dah nampak matang dah. cewahh. dia nak jadi businessman nii.
luqman, dari kasanova, dah tak layan perempuan, *dia kata kat KISAS, kalau nak ckp dgn perempuan, kena belakang pintu. hoho BADAR.
sabihah, dia still mcm dulu, ayu, kecikk :)
elyani, wah still nampak tegas n pandai. dia memang pandai. best student nii. dulu dia laa ketua pengawas.
husna, dulu dia ketua marhaban akuu, suara dia sedap. dia SBP sabak bernam. dia makin cantik.
afiqah, cara dia ckp, cara dia gelak, still sama. siap bawak muffin choc lagiii. MRSM TGB
hanisa, makin comel :) pun MRSM TGB.
aiman. still kecikk. tapi still comel.
nurul, haha jiran akuuu. dia duduk taman aku jugak.
shafiza. dia ni dulu setuition dgn akuu.
nazri, rakan kerja aku. dia kat brand kiki lala. sesuai laa dgn diaa. kecik.
acap, haha dia ni banyak gelakk n bebel.
hazwani hani, dia ni laa yg banyak berjasa. hoho. dia laa yg create group batch kitorang kat FB. kalau takda dia, mesti kitorang x bercontact sakan mcm skrg nii. dia ni kerja Secret Recipe skrg, expert dah pasal cake cik adik ni.

then aku pergi kerja, dgn Nazri.
masuk briefing. mula2 nazri tanak masuk. ecehh bajet, last2 masuk gakk -.-
briefing lama harini. yelaa, diorang banyak tanya soalan merepek.

"akak, kalau kebakaran, kita nak keluar pintu mana?"
"akak, kalau customer try baju, nthen butang tu tercabut, kita kena bagi baju baru laa?"
"kalau customer tu nak yg butang tercabut tu jugak?"
"akak, kalau time malam tinggal part time je, pastu customer nak jahit seluar, mcm mana eh?"
"nak ukur seluar dari mana ke mana?"
"akak, kalau nak berhenti kerja, kita kena bagi notis 24jam eh?"
"kalau customer yg sama dtg hari2, n selalu try je x beli2, mcm mana eh?"

tu laa antara soalan nya, briefing sejam tadi. n aku banyak gelak :p
then aku sambung kerja,
okay laa, biasa2 je. customer kurang.
aku habiskan masa dgn kenen2kan si Forest dgn Cheetah. haha.
si BUM n Nicole. haha. kelakaarr.

conclusion for the day, okayla. i have fun!


elyani hanisa aiman luqman cikguu
aku uniform kerjaa. nampak tak kemas -.-

nazri aliff

elyani sabihah

haha berebut camera dgn luqman, sibuk kauu

acap, nazri, alif, n cikguu.
acap bajet hot. haha

2 comments:

MAI said...

Alolo. manjenye semua orang. haha. kau manis weh pakai baju kerja bersama tudung. alhamdulillah. haha. weh, rindu kau kot.

Sharifah Nur Aina said...

:) rindu hang jugak deh