Thursday, January 20, 2011

eeiii.

bangang weii. aku text, x reply. aku nak tahu aku kerja pukul berapa la gilaa.
buang je la phone tu. pijak2 bagi hancurr =.=
dah banyak kali dah aku kena mcm ni. bgth last minute.
cuba kalau bf txt, cepat pulak reply weh.
nasib baiklaa aku bukan serial killer =.=
*aku still x tahu lagi aku kerja pukul berapa hari ni. bangang kan?

siapa yg suka x reply msg yg PENTING tuu, pergi bunuh diri

7 comments:

Hariz said...

hahaha..yeah...jadi brand ambassador kah?
gudluck2..bende2 cmnie mmg la bmembengangkan....lagi2 time first day..;D

Sharifah Nur Aina said...

yeah, brand ambassador.
masalahnyaa, bukan first day lagi, dah dekat a month dah kerjaa. ishh, mcm mana malaysia nak maju kalau wujud org mcm nii.. haha

mizzbutterfly said...

ahhahah..maka tak payah kerja...huhuhuh

MAI said...

Hey sherry manis, saboo. :) kau kerja tak kesimpulannya? :)

Sharifah Nur Aina said...

haha :D
mai si manis bak kuih pelita.
kerjaa. aku terpaksa call dia, nthen dia jawab, 'sorrylaa credit akak habis'
mcm promoter lain takda phne =.=

MAI said...

haha. sabar. dapat duit,sambung belajar, tak jumpa dia lagi. :) hehe. kes dengi lah tu. it's okay. Sabar.

Sharifah Nur Aina said...

haha tulaa mcm2 perangai orang -.-