Tuesday, January 11, 2011

mistakes

kita x perfect -.-
kita tend to do mistakes. alot of mistakes.
nasi sudah menjadi bubur. terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata tiada gunanya.
HAHA tu semua stok peribahasa yg menunjukkan betapa x bestnya buat mistake. argh -.-
wah bahasa jiwa bangsa nih.
once dah buat mistake, org terus label kita jahat. or maybe org dah x percaya kita. or terus nak marah kita.
kita x boleh expect org akan jadi SANGAT perfect, mistakes-free -.-
apa kejadah aku bebel nii?
*tibatiba.

texting dgn fai tadi. meratapi masa yg bakal terbuang begitu saja. yeah! tahniah kepada kitaa!

6 comments:

mizzbutterfly said...

huiiyooo na da tukar lay out baru..
btw na...ko amik matrix...aliran perakaunan kan..??
na da decide ke nk amik U atau matrix..?

Sharifah Nur Aina said...

a'ah, ambik akaun. harapan menggunung nak matrix. huhu :)

MAI said...

sabar ye dik. :) 9 bulan kot. xtau nak buat apa. weh, nafsu mendownload lagu aku melampaui batas nih. kau download lagu kat mana lagi dong?

Sharifah Nur Aina said...

aku selalu download kat 4shared je laa. wehweh, bg laa list lagu2 oldies kau yg best2.

MAI said...

eh? aku try kt 4shared dah payah pulak. :) okay. Sekejap yee.

Sharifah Nur Aina said...

awat payah pulak nyahh? :)