Wednesday, March 9, 2011

weh weh

weh weh? *sebenarnya aku blurr nak letak title apa. HAHA
mcm ni, aku ada kawan. SITI RAPEAHH *bukan nama sebenarr
dia ada boyfriend, and and, diorang keep on bergaduhh BENDA YG SAMA *menguap*

okaayy laa, tu je entry kali ni, bye.


HAHA. mesti bengang gilaa. baik tk payah post apa apa.

gaduh sbb lelaki ni kata RAPEAH ni asyik spend time dgn kawan kawan dia. KEJADAHHH?!
tiap malam diorang webcam, texting, on the phone. SETIAP HARII. *kenapa aku tahu semua benda nii, haha. well aku talented jadii crew melodi okayy =.=
lelaki tu kata lagi, RAPEAH ni tk sayang kat dia. apa kejadah masalah lelaki niii

okaylaa, cerita ni tak sampai climax lagi laa. the WORST part is,
RAPEAH nii sayang sgt kat lelaki tu, konon mcm nak provekan BETAPA SAYANG sgt dia kat lelaki nii sampai sanggup melukakan diri sendirii =.= guna PISAUU.
aku tengok sendiri luka tuhh. OMG. selama ni aku dengar je cerita ni daripada org. skrg aku tengok sendiri.

siapa kah yg tidak berpikiaq panjang dalam hal nii?! lelaki tu? RAPEAH? akak kedai topup dekat rumah RAPEAH?

*sigh*

aku bukan apa, sebagai kawan, aku risau laa kat RAPEAH ni. dia keep on kata, "kalau aku takda lepas ni, jangan carik akuu"

WHAT THE?!

so girls out there, jangan buat benda pelik mcm nii okay. penat je mak ayah kita membanting tulang, bermandi peluh nak besaqkan kitaa, takkan kita nak balas balik dgn buat benda mcmnii. tak bersyukur namanya.

for RAPEAH, if kau baca nii,
stop laa buat mcm tu ehh. aku sayang kat kauu :) ramai syg kat kau. kumbang bukan sekoq. tk payah layan lagi si JERK itu.
STUDY FIRST, ada bungalow n jet sendiri dulu. 


5 comments:

MAI said...

OMG. Sherry, kirim salam dekat RAPEAH bukan nama sebenar. Kesian dia, tapi agak Bod jugaklah. Marilah beramal dulu. hhehe. :)

Sharifah Nur Aina said...

betul maii :)
beramal bersungguh sungguh, HAHA

Dahlan said...

Now who is this mad girl? Meh ak sepak sikit! (Ganasnya ak). Seriously, is this girl crack? There's always someone else better. This so commit suicide.

But anyhow, the only way is to tell her that everyone loves her. Doing that is not going to change anything.

Smile always :)

Blog itu duniaku said...

wow!! agak terkejut bila baca..
tak sangka wujud ea golongan macam tu..
ish.. u ni berbakat juga, kan??
asyik panggil i nas ahmad, u boleh jd michelle wee..

Sharifah Nur Aina said...

haha ganas jugak dahlan nii. yes dahlan, doing tht will not make things better =.=

haha, nas ahmad, jom masuk crew melodi jomm!