Monday, March 28, 2011

i agree!

actually post aku b4 ni, ERR.. tkdala tragis sgt. aku sebenarnya menyesal sbb aku dah terSPEND duit aku. terlebihh =.=
so aku mcm marah diri sendiri. GEDIK laa! tu pun nak post entry mcmtuu =.= 
konon - kononnya, since dah kerja ni aku mcm tanak minta pocket money dari siapa - siapa. tu yg EMO betul tu bila rasa duit berkurang. HAHA. dahlaa kau, KEDEKUT.

entah apa - apa.

tp bila pikir balik, aku tk payah/tk patut menyesal pun. sbb aku spend duit tu utk beli satu buku nii. GOD. aku sgt SUKAA buku ni. author dia, Dr. Danial Zainal Abidin. title, Formulas of Excellent Individuals. aku tak boleh stop baca. PENUH dgn motivation & the greatness of Islam.

SEE..! aku tak payah langsung nak menyesal separuh mati kan? aku patut bangga aku beli buku ni. so anggap post b4 ni tk wujud. haha.

fr Mai, yg pagi - pagi text, tanya aku okay ke tk. sbb dia kata aku mcm down gila *lepas Mai baca post tuu. haha.
im okay MAIII :) thanx babe!

so, moral of the story,
setiap yang berlaku ada hikmahnya. yeah, i knw. Cliche.
whenever something happen, jgn cepat rasa down or marah,
pikiaq dalam - dalam.

2 comments:

MAI said...

haha. Nyah. segan. haha. Em, takpe takpe. Aku try usha jugak buku tu nanti. mana tau aku nak beli dan mungkin aku post cam kau jugak. haha. :) Enjoy babe.

Sharifah Nur Aina said...

hehe. yaa. hang usha naa :)
tk rugi punyaa