Saturday, March 12, 2011

carrot susu

kejadah, PENAT sungguhh. Mata dah separa normal, kaki semakin tercabut, otot mulut menguap penuh drastik. *bajet penulis novel budak ni =.=

HUHU harini aku pergi EDUCATION FAIR MARA. *clap - clap!

haha tak perluuu.

aku jumpa ATIE, AZIE, SARAH, BILA, FAI, and MAA. and not to forget, Nik Nur Farhanis. ehh chop, Adri Aizat pun aku jumpaa!

Dialog aku dgn adri aizat,
aku : ehh kauu, mcm kenal, adri aizat!
adri : sharifah nur aina..

okay dah, tu je. aku dah tk nampak dia dah. HAHA. *padahal dulu adri ni kls sebelah aku =.=
okay nama kat atas tu, semua nama kawan MRSM LANGKAWI akuu :)
aku jumpa jugak kawan SMK SERI GARING aku, Maya! Aisyah, Bum, Shahrin erkk.. aku dah tk ingat nama pulakkk. ingat muka je =.=
kwn sekolah rendah pun jumpa! Fatin Nabila, Ahmad Sabri, Zakwan, Hanisa Sabrina, Sabrina, Grace Husna, Nazri. ada lagi ke?
and and, belum habis lagi laa! kawan sePARKSON pun aku jumpa jugak. Aisyah, Luqman (dia kawan sekolah rendah aku jugak =.=) Haziq, ada sorang lagi, aku tk ingat nama =.=

tadiii, aku n aisyah HAMPIR naik ktm ke batu caves, semangat gila berdirii, nak naikk, wahh kosonggg! NASIB BAIK, luqman halang, wei wei, tu bukan ktm pergi rawang laa. GOD, aku GILA noob abt public transport. MACAM MANA nihh?

*sebenarnyaa perlu ke aku list semua nii? HAHA. cuma aku sgt excited mcm mana dalam satu hari aku boleh jumpa sungguh ramai kawan. seronokkkkk!

i've been thinking,
kita tend to not appreciate org yg selalu DEKAT dgn kita, bila dah jauhh, start lahh teringat balikkk, n nak ulang masa bagaii, nak sekolah balik. time dekat, kita tend to hurt their feelings.

mengumpat. touching. bencii. sound setepek, perli2. mengSELFISHkan diri.
girls problem =.=

tapi tapi, org kata, sometimes better jauh than dekat. jumpa sekali sekala baru best. betul ehh?


5 comments:

Aretea said...

alolao.. kata2 penuh smgt.

Sharifah Nur Aina said...

haha :) betul kan?

Syed Adib said...

nk jgk carrot susu....

aYiEn said...

seronoknya kalian =))

Sharifah Nur Aina said...

ayien, u knw wht, kitorang nearly nak pergi sogo jumpa kau tk? tp hujan pulakk =.=

atokk adib minum laa jus LEPAS :P