Tuesday, September 7, 2010

membebel-ing

haha. Selamat Pagi.
aku tgh tengok channel NGW, 550. aku batak dengan channel ni, seronok.
aku memang minat tgk binatang pelik2 ni. tengok je laa. dekat takot.
tadi sahur makan nasi. hihi.
smlm aku buat specs baru, hari ni kot siap. yang peliknyaa, design mmg laa laen, tp colour sama je dgn specs skrg.
mmg aku dengan colour ni JODOH kot.
mayb muka Preity Zinta aku ni sesuai dgn colour ni ;p
smlm aku tgk cerita hindustan, Pardes.
kalau yang minat hindustan mesti tahu punya laa.
Shah Rukh Khan dengan Mahima tu.
dah lama dah cerita ni.
but still aku tgk jugak sampai habis, utk kali ke berapa tah ni
and kakak aku tibatiba keluar kan statement ' ShahRukhKhan ni pandai buat muka kan?'
haha. okayy. dia memang pandai berlakon. cerita2 dia yang best, ofcorse laa KuchKuchHotaHai, Kabbie khusi kabbie gham ( x sure nak eja mcm mana) , Kal ho Naa ho, Om shanti Om, n the latest My Name Is Khan. wahh best :)
heyy, aku x pelikk okayy. cerita2 dia memang best.

2 comments:

kakkOi Haru said...

omg hidustanis . :D
tengok tak '3 idiots' ? try la , crite dia super duper best !

sharifah nur aina said...

haha tengok tengok! best gilaa. kelakarr