Monday, September 13, 2010

anger management

i have made some research (:
wahahh, aku rasaa, aku kuat marah. ehh bukan kuat, senang marah kot.
kenapa huh?

aku ada sedikit angin kot.
bukan angin sendawakentut,
angin cepat marah.

ishh, tk elok.
nanti high blood pressure. blood vessel constrict, haha, biology -.-

aku tgh sedaya upaya bermalasan nak habiskan revision Prinsip Perakaunan ni, adoii.
folio Addmaths lagi -.-

Doraemon, nak folio addmaths yg dah siap? ;p

i've been talking with my cousin, saiyidah.
17years old.
SPM.

n yg plg best, dia pun mengalami semua simptom asrama.
haha, di mana, orang saling berdengki&berselfish demi EXAM.

kawan yg suka meninggi diri, kawan yg benci kawan lain yg lg hebat, kawan yang pandang rendah org lain.
semua org nak kejar marks tinggi, sampai hati makin lama makin polluted.
dengki sana, x puas hati sini.
haha, semua asrama sama ke?

sekola dulu lgsg tkda semua ni. cousin aku cakap.
sama laa dgn apa yg aku rasa.
budak asrama, anda boleh!

*ingat nak pergi beraya rumah kwnkwn lama, PC. tp x sempat kot :( tkpela, Selamat Hari Raya korang






2 comments:

Anonymous said...

deii nyah,
mmg betul pn. kt skolah aku skang tkde pn semua bnde tu. kalau time exam nk dkt siap tlg org lain buat revision lagi..
tkpe nyahh, kuatkan semangat !
ELEVATION MRSM LANGKAWI BOLEHH !
ily, semua elevation kecuali f**l**na ! haha !

sharifah nur aina said...

dei nyah, kenapa ada org yg Dikecualikan tu huh? kejam kau nyahh. ye, Go Elevation!