Tuesday, August 23, 2011

okay fine, memang lama

okay fine, seriously lama gila aku tak update blog. ibarat dah lama gila korang tak buat karangan BM SPM. 

okay. ada related la jugak kan?
-__-

firstly, kenapa aku dah lama tak update blog? whyyyy whyyy? aku keep on dapat call dari ramai anonymous tanya soalan ni kat aku. tak cukup dgn tu, sampai time aku outing kat Perlih, ada orang tarik2 baju aku, sebab dah over addicted dgn blog aku. sigh. susah la mcmni. duit elaun matriks aku tak cukup utk hire bodyguard.

okay dahh. jangan layan aku tipu. HIPERBOLA.

mcm mana life aku skrg? aku jawab, yeah! great! Kolej Matrikulasi Perlis.
pejam celik, pejam celik, menguap, kelip kelip mata, tepuk tepuk tgn, aku dah lebih kurang 3 bulan dah kat KMP. so far so good. study okay. setakat ni aku tak pernah lagi mengalami stress melampau sampai nak ada sindrom duduk sorang nangis tiba tiba. im great! exam okayy. kuiz okay. semua okay. alhamdulillah (:

roommates,
Pika, Nina and Aini.
Pika dari Selayang dan mempunyai set bulu mata yg sgt panjang dan LURUS. i repeat, LURUS. cuba korang imagine skrg? haha. sampaikan aku selalu confius, Pika nii, nampak aku ke tak ni. HAHAHA.

Nina, katil sebelah aku. dia okay. if tak kenal dia, confirm kata dia garang and serious semacam. tapi sebenanya takk, dia normal and sewel. mempunyai bentuk kepala seperti tombol pintu. haha.

Aini, pure dari ganu nii. dia ni dictionary ganu utk aku. byk words yg dia dah lontarkannnn. 

Pintu - pitu. 
tampar - tapa
campak - capak
penyangkut - penyakuk.

haha menarikk kann?
tapi apapa pun, aku suka 3 org roommates aku ni.
hari - hari ada je benda baru yg buat aku gelak nonstop. 
love u guys. etetette


Pika, Aini, Nina and Angelina Jolie. haha aku la.

gambar atas ni, second time aku pakai jubah sepanjang hidup aku. hehe. yaa, aku tahu cun :p


3 comments:

mizzbutterfly said...

welcome back aina...dgr citer sume markah 100 kan..happy for u....

nabilahrosman said...

aku rindu segar!*ade kene mengena tak?

aYiEn said...

sangat rindu nak dengar kau bercoleteh macam mak nenek...
hahahaha
>__<